prva stran pišite nam št. obiskov: 1129557

ŠRK Športno rekreativni klub Domžale

AKTUALNO AKTIVNOSTI 2017 FOTOGALERIJA ŠRK DOMŽALE ARHIV POVEZAVE  
Športno rekreativni klub Domžale
 
Rekreativno kolesarstvo je dejavnost, ki v poletnem času ponuja zdrav način preživljanja prostega časa v naravi. Lahko ga združite z izleti in ogledi različnih zanimivosti, ki jih v Sloveniji vsekakor ne manjka.

Imate rajši pohodništva ali smučanje. Imate družino? Tudi za najmlajše bomo poskrbeli, da se bodo dobro počutili. Ali bi se družili s prijatelji in družinami, se rekreirali in zabavali.

Pridružite se nam. Poskrbljeno bo za vse od najmlajših do najstarejših, družin ali posameznikov. Organizirali bomo dejavnosti za katere se navdušujete. Kolesarske izlete, piknike, pohode, mlajše člane naučili prometnih predpisov in varne vožnje, smučanje in smučarska tekmovanja, beach volley, plavanje ali tenis, kulturno-družabne in izobraževalne delavnice, čistilne akcije, in še mnogo drugega.

Utrjevali boste svoje zdravje in dobro počutje, obenem pa boste lahko spoznali marsikakšno turistično privlačnost naše lepe dežele.

Želimo si, da bi še razširili krog ljudi, ki bi radi več časa namenili prav sebi; družini, rekreaciji, sprostitvi in druženju.

Potrudili se bomo, da se boste dobro počutili. Zato se nam pridružite in povabite še druge.


Zakaj postati član društva?

-  rekreacija
-  zabava
-  druženje
-  zdravo življenje
-  izobraževanje

Statut

Clani

Pristopna izjava

ZapisnikiŠRK Domžale,
Savska cesta 36,
1230 Domžale,


davčna številka:
22223193,

matična številka :
2076250

TRR odprt pri Hranilnici LON,
številka
SI56 6000 0000 0489 824